Persondatapolitik

Denne persondatapolitik indeholder: 

  • Generel information
  • Kontakt os
  • Oplysninger, vi indsamler
  • Hvordan vi bruger dine oplysninger
  • Hvem vi videregiver dine oplysninger til 
  • Hvordan vi gemmer dine oplysninger
  • Dine rettigheder
  • Cookiepolitik

Generel information

Betway forvaltes af Betway Limited (herefter kaldet Betway). Betway er forpligtet til at beskytte og respektere dine personoplysninger og til at værne om din sikkerhed, når du benytter vores tjenester. Denne persondatapolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvad vi gør med dine oplysninger, og hvordan vi beskytter og behandler dem. 

Kontakt os

Betway Limited er dataansvarlig og har hjemsted på Malta. Vores hjemstedsadresse er: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta.

Hvis du har spørgsmål angående dine personoplysninger, bedes du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på DataProtectionOfficer@betway.com. I forbindelse med alle andre henvendelser bedes du kontakte vores kundesupportteam på da-support@betway.com

Oplysninger, vi indsamler

I forbindelse med tilmeldingsprocessen, og når du efterfølgende bruger din Betway-konto, bliver du bedt om at opgive specifikke personoplysninger, herunder, men ikke begrænset til: 

  • dit fornavn og efternavn, 
  • fødselsdato, 
  • kreditkort- eller andre betalingsoplysninger, 
  • hjemme- eller anden fysisk adresse, 
  • e-mailadresse, 
  • telefon-/mobilnummer, 
  • andre kontaktoplysninger, 
  • dit unikke brugernavn og din unikke adgangskode til din konto. 

Når du har oprettet en konto og er blevet Betway-kunde, behandler vi løbende yderligere oplysninger. Betway kan også indsamle:

  • en oversigt over al internetkommunikation og oplysninger om dine besøg på vores websteder,
  • tekniske oplysninger om, hvordan du bruger vores produkter, som fx hvilken type enhed og browser du bruger til at få adgang til vores websteder,
  • betalingsoplysninger og oplysninger om transaktioner, du gennemfører via webstedet, herunder dine indbetalinger, udbetalinger og indsatser,
  • kommunikation med os eller vores medarbejdere, fx opkald, e-mails og livechat-meddelelser,
  • oplysninger om din placering, herunder din IP-adresse og trafikoplysninger,
  • eventuelle yderligere oplysninger, du sender via webstedet, fx i fora, chatrum, kommentarsektioner eller som svar på quizzer og spørgeskemaer,
  • sider, du har besøgt, og herunder alt det, du har klikket på. Se vores cookiepolitik nedenfor for nærmere oplysninger.
  • I visse tilfælde kan vi også anmode om billed-id samt dokumentation for adresse og finansieringskilde.
  • Til tider kan vi også tilgå dine offentligt tilgængelige oplysninger (fx nyhedsartikler, sociale medier, fora, officielt registrerede oplysninger såsom valglister).

Med henblik på at beskytte både dig og os benytter vi tredjepartstjenester til at hjælpe os med at beslutte, om vi skal godtage transaktioner fra dig, ved at vurdere din betalingsmetode, og hvilke enheder du bruger til at besøge vores websteder. Disse tredjepartstjenester kontrollerer, om enheden eller betalingsmetoden tidligere er blevet brugt i forbindelse med svindel eller med misbrug af transaktioner, som fx anmeldte tilfælde af identitetstyveri, misbrug af kampagner eller kreditkortsvindel.

Hvordan vi bruger dine personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til at forsøge at give dig den ultimative Betway-oplevelse, samtidig med at vi efterlever lovkrav, juridiske forpligtelser og forretningsrelaterede krav. Vi behandler dine personoplysninger med følgende formål:

  • At oprette din konto og levere spiltjenesteydelser til dig.

Vi bruger dine personoplysninger, som fx dit navn, fødselsdato og e-mailadresse, til at konfigurere din konto og, om nødvendigt, kontakte dig (i overensstemmelse med dine indstillinger) via dine registrerede kontaktoplysninger i forbindelse med administration og drift af din konto.

Vi bruger også dine personoplysninger, som fx din enhedstype, placering og browserindstillinger, til at administrere din konto. Vi vil gerne sikre os, at du ser den bedst mulige version af Betway på din enhed, og at det er tilladt for dig at benytte Betway, der hvor du befinder dig. Det gør vi på baggrund af vores juridiske forpligtelser og legitime interesse i at levere tjenesteydelser til dig. 

  • At sikre, at vores websteder fungerer korrekt, og identificere eventuelle tekniske problemer.

Eftersom vi gerne vil give vores kunder den ultimative Betway-oplevelse, kan vi også bruge dine personoplysninger som en hjælp til intern forskning og udvikling, intern afprøvning af produkter, diagnosticering af problemer i systemer og til at forbedre vores indhold og tjenester på webstedet. Denne behandling er påkrævet af hensyn til Betways juridiske forpligtelser og legitime interesser.

  • At sikre, at du spiller på en ansvarlig måde.

Betway er forpligtet til at sikre, at du spiller på en ansvarlig måde. Af hensyn til vores overholdelse af juridiske forpligtelser behandler vi derfor dine oplysninger med henblik på at skabe et sikkert spillemiljø for dig og registrere eventuel risikobehæftet adfærd.

  • At identificere og verificere kunder.

Dette omfatter identificering og verificering af personer i henhold til lovgivningen om bekæmpelse af hvidvask af penge, at kontrollere, at vores kunder er fyldt 18 år, og overholdelse af regler og initiativer omkring ansvarligt spil. Vi kan videregive sådanne oplysninger til godkendte tredjeparter med mange sikkerhedsforanstaltninger på området med henblik på at få verificeret din alder og de oplysninger, du har opgivet ved oprettelse af din konto. Dette er et krav i henhold til vores efterlevelse af juridiske forpligtelser. 

  • Juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser.

Vi er forpligtet til at behandle og opbevare din personoplysninger, herunder, men ikke begrænset til, dit navn, kontonummer, fødselsdato og placering, med henblik på at forhindre svindel, at registrere og/eller efterforske kriminalitet og at sikre ansvarligt spil. Herudover kan vi også behandle dine personoplysninger for at efterleve vores interne og eksterne indberetningskrav. Dette er et krav i henhold til vores efterlevelse af juridiske forpligtelser. 

  • Markedsføring.

Afhængigt af dine markedsføringsindstillinger bruger vi dine personoplysninger til at sende information til dig via de kontaktmetoder, du har givet os tilladelse til at benytte. Det omfatter information om vores brands, produkter, konkurrencer, præmier og tilbud med henblik på at markedsføre Betways tjenesteydelser over for dig.

Du kan til enhver tid fravælge at modtage markedsførings-/kampagnemateriale ved at administrere dine markedsføringsindstillinger via My Account (Min konto). Vi giver dig også altid mulighed for at fravælge dette ved at besvare vores markedsføringsmeddelelser.

Hvis du har fravalgt markedsføring fra os, træffer vi rimelige foranstaltninger for at sikre, at du ikke længere modtager reklamemateriale om Betway. Dette kan påvirke din berettigelse til visse kampagnebonusordninger.

De informationer, vi sender til dig om bonusser, kampagner og markeder, er baseret på vores legitime interesse.

  • Forebyggelse af kriminalitet.

Betway har forskellige politikker og procedurer, der har til formål at opdage og forhindre kriminalitet. Dette omfatter afsløring af svindel og vores program til bekæmpelse af hvidvask af penge.  Vi gennemfører denne type behandling for at overholde vores juridiske forpligtelser.

  • Behandling af dine finansielle og spilrelaterede onlinetransaktioner.

Vi skal bruge dine personoplysninger, som fx dine kontooplysninger, betalingstype(r), indbetalingsmetode(r) og indsatshistorik, for at du kan gennemføre ind- og udbetalinger og af hensyn til vores lovpligtige indberetning. Dette er af hensyn til efterlevelsen af vores vilkår og betingelser og juridiske forpligtelser.

  • Profilering og dine indstillinger.

Betway opretter nye personoplysninger om dig ved at behandle dine oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, din spil- og gameplayadfærd, interesser, placering og alder, med henblik på at udvikle nye funktioner, funktionalitet, produkter og tjenester, som er skræddersyet til dig. Det vil hjælpe os med at sikre, at: 

  • den tekniske hjælp, du kan få brug for, passer til den enhed, du bruger, og 
  • det kampagnemateriale, du modtager, passer til dine indstillinger, og 
  • den kundesupport, du får, svarer til din jurisdiktion. 

Herudover undersøger Betway dine indstillinger med henblik på at udvikle nye funktioner, funktionalitet, produkter og tjenester. Dette er i vores legitime interesse. Dette er ligeledes i vores legitime interesse, da profilering af dine personoplysninger sker med henblik på at efterleve vores juridiske krav i forbindelse med bekæmpelse af hvidvask af penge, aldersverificering, forebyggelse af svindel, sportens integritet og ansvarligt spil. 

  • Risikostyring.

Vi gennemgår kundeprofil- og spiloplysninger med henblik på håndhævelse af vores vilkår og betingelser og at administrere vores finansielle forpligtelser og risici på markeder og i forbindelse med begivenheder. Se afsnit 7 i de generelle vilkår og betingelser for nærmere oplysninger. Dette er både med henblik på at efterleve vores legitime interesser og juridiske forpligtelser.

Hvem vi videregiver dine personoplysninger til

Visse betroede tredjepartsvirksomheder leverer tjenesteydelser, som er essentielle for, at det er muligt for os at tilbyde dig vores spilprodukter, fx vores leverandører af software og spil til vores websteder, bank- og betalingstjenester, identitetsverificering, forebyggelse af svindel og risikostyring. Det kan være os pålagt at videregive visse af dine oplysninger til disse virksomheder – og nogle af disse virksomheder kan have hjemsted uden for EØS (Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) – hvis vi skal kunne levere vores tjenesteydelser til dig. I sådanne tilfælde sikrer vi, at tredjeparten har truffet de nødvendige sikkerheds- og persondataforanstaltninger, så dine oplysninger er beskyttet.

Betway kan også være pålagt at videregive dine oplysninger til offentlige myndigheder, som fx politiet eller vores tilsynsmyndigheder, for at efterleve vores juridiske forpligtelser. Personoplysninger kan også videregives til tilsynsmyndigheder, agenturer eller relevante sportsorganisationer i tilfælde af mistanke om involvering i matchfixing eller brud på sportsregler. Vi videregiver ligeledes oplysninger efter behov med henblik på at håndhæve vores brugsvilkår som beskrevet i vores vilkår og betingelser.

I tilfælde af salg af vores virksomhed eller andre virksomhedsrelaterede begivenheder, som resulterer i, at vi er nødt til at overføre dine personoplysninger til en tredjepart, bliver du underrettet herom via e-mail eller en meddelelse på vores websted, hvor vi oplyser om den nye dataansvarlige og dine muligheder i forbindelse med dine personoplysninger.

Vores websted kan indeholde links til og fra tredjepartsorganisationers websteder. Bemærk, at disse websteder kan have deres egne persondatapolitikker, og at vi intet ansvar påtager os for disse politikker. Du bedes læse disse politikker omhyggeligt, før du opgiver personoplysninger

Hvordan vi lagrer dine personoplysninger

Betway er indregistreret på Malta, og dine oplysninger lagres i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") på vore servere. Når vi samarbejder med tredjeparter, kan de oplysninger, vi indsamler fra dig, dog blive overført til og lagret et sted, som ligger uden for EØS. De kan også blive behandlet af medarbejdere, som arbejder uden for EØS, og som arbejder for os eller en af vores leverandører. Disse medarbejdere kan blandt andet arbejde med kundeservice, behandling af betalingsoplysninger og risiko-/svindelstyring.

Vi sørger for at etablere kontraktmæssige kontrolforanstaltninger i forbindelse med alle tredjeparter, som hjælper os med at behandle dine oplysninger, for at sikre, at der værnes om dine rettigheder, og at dine oplysninger opbevares på sikker vis.

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du er aktiv kunde hos os. Når du ikke længere er kunde hos os, opbevarer vi dine personoplysninger i vores systemer, så længe det er nødvendigt i overensstemmelse med vores juridiske forpligtelser i din jurisdiktion, som fx i forbindelse med lovgivning om skat, spil og bekæmpelse af hvidvask af penge.

Dine rettigheder

Du er en registreret person, og dine personoplysninger tilhører dig, så du har rettigheder over dine personoplysninger. Nogle af disse rettigheder gælder kun under visse omstændigheder. 

Hvis du ønsker nærmere oplysninger, kan du kontakte da-support@betway.com, og hvis du vil udøve dine rettigheder, kan du sende en anmodning til DataProtectionOfficer@betway.com

Dette er dine grundlæggende rettigheder:

Din ret til Hvad betyder det?
Adgang Du har ret til at få oplyst, om personoplysninger om   dig behandles, og du kan også anmode om at få udleveret en kopi af dine   oplysninger.
Berigtigelse Du har ret til nemt at få rettet forkerte   personoplysninger, vi har, om dig.
Sletning Du har ret til at anmode om at "blive glemt   ". Du kan bede os om at slette dig fra vores database.
Begrænsning af behandling Du kan fortælle os, at du ikke ønsker, at dine   oplysninger benyttes til et bestemt formål.
Information Vi skal informere dig om, hvad vi gør med dine   personoplysninger, i denne persondatapolitik, eller når du beder os om det.
Dataportabilitet Du kan bede os om at få udleveret de personoplysninger,   du har givet os, i et maskinlæsbart format.
Indsigelse Du kan gøre indsigelse mod, at vi behandler dine   personoplysninger.

Bemærk, at disse rettigheder ikke er absolutte, og at anmodninger er underlagt alle gældende juridiske krav, herunder spillelove og andre juridiske og etiske indberetningsforpligtelser eller dokumentopbevaringsforpligtelser. 

Hvis du er i tvivl om dine rettigheder, har du altid mulighed for at klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed. Betway reguleres af IDPC (Office of Information and the Data Protection Commissioner).  

Cookiepolitik

Cookies er tekstfiler, der indeholder en lille mængde information, der downloades til dit apparat, når du besøger en hjemmeside. De bruges generelt af de fleste hjemmesider til at forbedre din onlineoplevelse, og for at sikre at indhold og funktioner leveres og bruges optimalt.

Cookies opfylder forskellige funktioner. Nogle cookies er for eksempel sessionscookies, der er laget på dit apparet i en periode, du besøger en hjemmeside. Disse cookies tillader dig måske at navigere mellem sider mere effektivt, eller lader siderne huske hvilke preferencer du måtte have valgt. Andre cookies gemmes mere permanent, og bruges til at lade sider huske dig som tilbagevendende besøgende, eller sikre at onlinereklamer er relevante for dine behov og interesser.

Det primære formal med cookies på vores hjemmesider, enten udbudt af osseller vores partnere, er at: spare dig tid og øge adgang til vores hjemmeside i fremtiden; identificere hvordan folk navigerer gennem vores side for at forbedre servicen, indhold og vores kommunikations effektivitet; samle og dele data om apparater for at opdage og forhindre apparater associeret med svindel og pengevask; identificere konto- og apparaturegelmæssigheder, opdage og forhindre falske transaktioner ogmisbrug af vores kunders konto og vores service.

Du giver tilladelse til at Betway, fra tid til anden, placerer cookies på dit apparat, med det formal at gemme information (som brugernavn, kodeord, andre personlige detaljer, e-mailaddresse, tekniske information så som model og IP-addresse) for at udnytte funktionaliteten og servicen på vores hjemmesider, og for at tillade din browser at identificere dig som bruger. Dette betyder, at du ikke behøver at genindtaste dine informationer, hver gang du besøger Betway-siden. Disse cookies kan ikke bruges til at afvikle programmer eller aflevere vira på din computer, og er unikt tildelt dig. Disse cookies kan kun læses af den/de webservere, der lagde cookien på din computer i første omgang.

Du kan til enhver tid ændre dine browserindstillinger til at blokere nogle eller alle cookies fra Betway. Hvis du blokerer cookies fra Betway, kan nogle eller alle hjemmesidens funktioner ophøre med at fungere rigtigt. Du vil eksempelvis måske have problemer med at sætte væddemål.

Eksempler på den type cookies Betway bruger, inkluderer, men er ikke begrænset til:

Cookietype Formål
Sikkerhed og autentificering Disse cookies er essentielle for vores service, og hjælper blandt andet med at autentificere dine detaljer, holde dine informationer sikre, sikre at du er I stand til at logge ind, og holde dig logget ind når du bevæger dig fra en del af siden til en anden.
Et eksempel på denne type cookie er _RequestVerificationToken, der sikrer at du er logget ind på den rigtige konto.
Preferencer, funktioner og service Disse cookies hjælper med at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Eksempelvis hjælper de med at huske dine preference, hjælper med at vise den rigtige udgave af siden du besøger, tilbyder dig servicer som Live Chat, og husker om du har accepteret vores vilkår og betingelser eller ej.
Et eksempel på denne type cookie er LPVID, der tillader os at tilbyde Live Chat-funktionalitet fra forskellige sider på vores hjemmeside.
Ydelse og analyse Disse cookies hjælper os med at se, hvor mange spillere der bruger vores side, identifierer problemer med ydelsen, og hvordan vi kan forbedre vores produkter.
Eksempler på denne type cookie er _ga og _gid. Disse Google Analytics cookies hjælper os med at spore, hvilke sider spillere besøger, og hvilke funktioner på hjemmesiden der bruges.

Yderligere information om cookies kan findes på: www.allaboutcookies.org.

Ændringer i denne politik

Vi forbeholder os retten til at ændre denne persondatapolitik til enhver tid, så besøg gerne denne side med jævne mellemrum. Vi bekendtgør det, hvis der sker væsentlige ændringer i denne persondatapolitik, og vi underretter dig via en meddelelse eller e-mail om sådanne ændringer. Ellers er alle andre ændringer i denne persondatapolitik gyldige i henhold til datoen for "Senest opdateret", og din fortsatte brug af tjenesterne efter datoen for "Senest opdateret" udgør dit samtykke til og din accept af at være underlagt disse ændringer.

Senest opdateret: 22/05/2018, 15:00 CEST

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play