Sekretesspolicy

Denna integritetspolicy tar upp: 

  • Allmän information
  • Kontakta oss
  • Data vi samlar in
  • Hur vi använder din data
  • Vem vi delar din data med 
  • Hur vi lagrar din data
  • Dina rättigheter
  • Cookiepolicy

Allmän information

Betway drivs av Betway Limited (nedan kallat Betway). Betway har åtagit sig att skydda och respektera din integritet och att garantera din säkerhet när du använder våra tjänster. Denna integritetspolicy hjälper dig att förstå vad vi gör med din data och hur vi behandlar och skyddar den. 

Kontakta oss

Betway Limited är en personuppgiftsansvarig som är baserad på Malta. Vår registrerade adress är: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta.

Om du har några frågor angående dina personuppgifter kan du kontakta vår dataskyddspersonal på DataProtectionOfficer@betway.com. För övriga frågor kan du kontakta vårt kundsupportteam på se-support@betway.com

Data vi samlar in

Under registreringsprocessen och när du sedan använder ditt Betway-konto uppmanas du att lämna in specifika personuppgifter inklusive men inte begränsat till: 

  • ditt för- och efternamn, 
  • födelsedatum, 
  • kreditkort eller annan betalningsinformation, 
  • hemadress eller annan fysisk adress, 
  • e-postadress, 
  • telefon-/mobilnummer 
  • annan kontaktinformation. 
  • ditt unika användarnamn och lösenordskombinationen för ditt konto. 

När du har skapat ett konto och blivit Betway-kund, behandlas ytterligare information kontinuerligt. Betway kan också samla in:

  • ett register över all internetkommunikation och information om dina besök på våra webbplatser;
  • teknisk information om hur du använder våra produkter, till exempel vilken typ av enhet du använder och vilken webbläsare du använder för att besöka våra webbplatser;
  • betalningsinformation och detaljer om transaktioner som du utför via webbplatsen, inklusive dina betalningar, uttag och din omsättning;
  • kommunikation med oss eller våra anställda, till exempel samtal, e-postmeddelanden och meddelanden som skickas via livechatten;
  • information om din plats, inklusive IP-adress och besöksinformation;
  • all övrig information som du skickar via webbplatsen till exempel på forum, i chattrum, via kommentarsfält eller som svar på frågesporter eller frågeformulär;
  • sidor som du har besökt, inklusive vad du har klickat på. Se Cookiepolicyn nedan för mer information.
  • Ibland kan vi också begära foto-ID, adressbevis samt finansieringskälla.
  • Ibland kan det även hända att vi kollar dina allmänt tillgängliga uppgifter (t.ex. nyheter, sociala medier, forum, officiella dokument som röstlängd).

För att skydda både dig och oss använder vi tredjepartstjänster för att hjälpa till att avgöra om vi ska acceptera transaktioner från dig genom att bedöma din betalningsmetod samt de enheter du använder för att besöka våra webbplatser. Dessa tredjepartstjänster kontrollerar huruvida enheten eller betalningsmetoden tidigare har identifierats i samband med bedrägliga eller missbrukade transaktioner, såsom rapporterade förekomster av identitetsstöld, kampanjmissbruk eller kreditkortsbedrägerier.

Så här använder vi din data

Vi använder dina personuppgifter för att försöka ge dig den ultimata Betway-upplevelsen, samtidigt som vi ser till att vi uppfyller lagstadgade krav, rättsliga skyldigheter och affärsrelaterade krav. Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att:

  • Skapa ditt konto och förse dig med speltjänster;

Vi använder dina personuppgifter såsom ditt namn, ditt födelsedatum och din e-postadress för att hjälpa dig att konfigurera ditt konto och vid behov kontakta dig (enligt dina önskemål) via din registrerade kontaktinformation i samband med hanteringen och driften av ditt konto.

Vi använder även dina personuppgifter, t.ex. enhetstyp, plats och webbläsarinställningar för att hantera ditt konto. Vi vill se till att du får den bästa versionen av Betway på din enhet och att du har behörighet att använda Betway från din nuvarande plats. Vi gör detta baserat på våra rättsliga skyldigheter och legitima intressen att tillhandahålla tjänster till dig. 

  • Se till att våra webbplatser fungerar korrekt och identifiera eventuella tekniska problem.

Eftersom vi vill ge våra kunder den ultimata Betway-upplevelsen kan vi också använda dina personuppgifter för att hjälpa till med intern forskning och utveckling, intern testning av produkterna och för att hjälpa till att diagnostisera systemproblem och förbättra innehållet, samt göra serviceförbättringar på webbplatsen. Detta krävs för att uppfylla Betways juridiska skyldigheter och legitima intressen.

  • Se till att du spelar ansvarsfullt;

Betway har åtagit sig att se till att du spelar ansvarsfullt. Så för att följa våra rättsliga skyldigheter kommer vi att använda dina uppgifter för att ge dig en säker spelmiljö, samt övervaka dig för potentiellt riskfyllt beteende.

  • Identifiera och verifiera kunder;

Detta inkluderar identifiering och verifiering av individer enligt lagstiftning om penningtvätt, för att försäkra oss om att kunderna är över 18 år och att vi följer regler och initiativ för ansvarsfullt spelande. För att verifiera din ålder och de uppgifter som du registrerade ditt konto med, kan det hända att vi delar sådan information med godkända tredje parter som har många skyddsåtgärder på plats. Detta krävs för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter. 

  • Rättsliga och lagstadgade skyldigheter;

Vi är skyldiga att behandla och behålla dina personuppgifter, inklusive men inte begränsat till ditt namn, kontonummer, födelsedatum och plats för att förhindra bedräglig verksamhet samt för att upptäcka och/eller utreda brott och för att garantera ansvarsfullt spelande. Vi kan dessutom tänkas använda dina personuppgifter för att uppfylla våra interna och externa rapporteringskrav. Detta krävs för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter. 

  • Marknadsföring;

Beroende på dina marknadsföringsinställningar använder vi dina personuppgifter för att skicka information om våra varumärken, produkter, tävlingar, priser och erbjudanden för att marknadsföra Betways tjänster till dig via de kontaktmetoder du tillåter oss att använda.

Du kan när som helst välja att inte få marknadsförings-/reklammaterial genom att hantera dina marknadsföringsinställningar via Mitt konto. Vi ger dig också möjlighet att i varje marknadsföringsmeddelande gå ur genom att svara på meddelandet.

Om du har valt bort marknadsföring från oss, tar vi alla rimliga steg för att se till du inte längre får reklammaterial om Betway. Detta kan påverka din behörighet till vissa kampanjbonusar.

Informationen vi skickar om bonusar, kampanjer och marknader baseras på vårt legitima intresse.

  • Förebyggande av brott;

Betway har olika policyer och rutiner för att upptäcka och förebygga brottslig verksamhet. Detta inkluderar bedrägeribekämpning och vårt program för bekämpning av penningtvätt.  Vi genomför denna behandling för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter.

  • Behandling av dina finansiella transaktioner och omsättningstransaktioner online;

Vi behöver använda dina personuppgifter, till exempel dina kontouppgifter, betalningstyp(er), insättningsmetod(er) och din omsättningshistorik så att du kan göra insättningar och uttag, samt för vår lagstadgade rapportering. Detta är för att följa våra regler och villkor och rättsliga skyldigheter.

  • Profilering och dina preferenser;

Betway kommer att skapa nya personuppgifter om dig genom att bearbeta din data, inklusive men inte begränsat till ditt beteende gällande insatser och spel, intressen, din plats och ålder för att utveckla nya funktioner, ny funktionalitet, nya produkter och tjänster som är skräddarsydda för dig. Detta hjälper oss att se till att: 

  • den tekniska hjälp du behöver stämmer överens med den enhet du använder, och 
  • kampanjerna du får stämmer överens med dina inställningar och att 
  • den kundsupport du får stämmer överens med din jurisdiktion. 

Dessutom undersöker Betway dina preferenser för att utveckla nya funktioner, ny funktionalitet samt nya produkter och tjänster. Detta ligger i våra legitima intressen. Dessutom ligger den här profileringen i våra juridiska intressen, eftersom profilering av dina personuppgifter sker av skäl som att uppfylla våra rättsliga krav gällande bekämpning av penningtvätt, åldersverifiering, förebyggande av bedrägeri, sportintegritet och ansvarsfullt spelande. 

  • Riskhantering;

Vi granskar kundprofiler och speldata i syfte att tillämpa våra villkor och hantera våra finansiella förpliktelser och risker vid händelser och på marknader. Se avsnitt 7 i de Allmänna villkoren för mer information. Detta är både för att uppfylla vårt legitima intresse och våra rättsliga skyldigheter.

Vilka vi delar dina personuppgifter med

Vissa pålitliga tredjepartsföretag tillhandahåller tjänster som är avgörande för vår förmåga att erbjuda dig våra spelprodukter. Exempel på detta är företag som tillhandahåller programvaran och spelen på våra webbplatser, bank- och betalningstjänster, identitetsverifiering, bedrägeribekämpning och riskhantering. För att kunna erbjuda våra tjänster till dig kan vi vara skyldiga att dela en del av dina uppgifter med dessa företag, av vilka vissa kan vara baserade utanför det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). I sådana fall ser vi till att tredje part har lämpliga säkerhets- och sekretessregler på plats, så att dina uppgifter är skyddade.

Betway kan också, för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter, vara skyldigt att lämna information till myndigheter, till exempel polisen eller tillsynsmyndigheter. Personuppgifter kan också delas med tillsynsmyndigheter, byråer eller relevanta idrottsorganisationer där det finns misstankar om deltagande i matchfixning eller vid brott mot sportbestämmelser. Vi kommer även att lämna ut information som krävs för att tillämpa våra användarvillkor enligt Reglerna och villkoren.

Vid försäljning av vår verksamhet eller vid annan affärshändelse, vilket resulterar i att vi måste överföra dina personuppgifter till en tredje part, kommer du att bli underrättad via e-post eller ett meddelande som publiceras på vår webbplats för att informera om identiteten på den nya personuppgiftsansvarige och vilka alternativ du har när det gäller dina personuppgifter.

Vår webbplats kan innehålla länkar till och från webbplatser till tredjepartsorganisationer. Observera att dessa webbplatser kan ha sina egna integritetspolicyer och att vi inte tar något ansvar för dessa policyer. Kontrollera dessa policyer noga innan du skickar in några personuppgifter

Så här lagrar vi din data

Betway är ett bolag registrerat på Malta och dina uppgifter lagras inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ("EES") på våra servrar. Men i de fall vi arbetar med tredje part, kan uppgifter vi samlar in från dig komma att överföras till och lagras på en destination utanför EES. Den kan också behandlas av personal utanför EES som arbetar för oss eller för en av våra leverantörer. Sådan personal kan vara engagerad i bland annat kundservice, behandling av dina betalningsuppgifter och risk-/bedrägeribekämpning.

Vi säkerställer att en eventuell tredje part som hjälper oss att behandla dina uppgifter har lämpliga avtal på plats, vilket garanterar att dina rättigheter upprätthålls och att dina uppgifter är säkra.

Vi lagrar din data så länge du är en aktiv kund hos oss. När du inte längre är vår kund kommer vi att hålla dina personuppgifter i våra system så länge det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter i din jurisdiktion, t.ex. sådana som åläggs oss i skatte-, spel- och penningtvättlagar.

Dina rättigheter

Du är registrerad, dina personuppgifter tillhör dig, så du har rätten till dina personuppgifter. Några av dessa rättigheter gäller endast under vissa omständigheter. 

Om du vill ha mer information kan du kontakta se-support@betway.com, eller om du vill utöva dina rättigheter så kan du skicka in en begäran till DataProtectionOfficer@betway.com

Det här är dina grundläggande rättigheter:

Din rätt till Vad betyder det?
Tillgång Du har rätt att veta om personuppgifter om dig används   och kan också begära en kopia av dina uppgifter.
Rättelse Du har rätt att enkelt ändra felaktiga personuppgifter   om dig själv.
Radering Du har rätt att begära "att bli bortglömd".   Du kan be oss att radera dig från vår databas.
Begränsa användningen Du kan berätta för oss att du inte vill att dina   uppgifter används för ett visst ändamål.
Bli informerad Vi måste meddela dig vad vi gör med dina   personuppgifter i denna integritetspolicy eller när du frågar oss.
Dataportabilitet Du kan be oss att tillhandahålla de personuppgifter du   gav oss i maskinläsbart format.
Invända Du kan göra invändningar mot att vi använder dina   personuppgifter.

Observera att dessa rättigheter inte är absoluta och att en begäran är föremål för gällande juridiska krav, inklusive spelregler och andra rättsliga och etiska rapporterings- eller dokumentkrav. 

Om du känner oro när det kommer till dina rättigheter så kom ihåg att du alltid har rätt att skicka in ett klagomål till en dataskyddsmyndighet. Betway regleras av Office of Information and the Data Protection Commissioner (IDPC).  

Cookie-policy

Cookies är textfiler som innehåller en liten mängd information som laddas ned till din enhet när du besöker en webbplats. De brukar användas av de flesta webbplatser för att förbättra din online-upplevelse och för att säkerställa att innehåll och funktioner levereras och används mer effektivt.

Cookies utför olika funktioner. Till exempel, vissa cookies är session cookies, som temporärt hämtas till enheten under den period du surfar runt på en viss webbplats. Dessa cookies kan låta dig navigera mellan sidor mer effektivt eller aktivera webbplatser att komma ihåg de inställningar du väljer. Andra cookies är persistent cookies, som kan användas för att hjälpa webbplatser att komma ihåg dig som återvändande besökare eller se till att de onlineannonser du får är mer relevanta för dina specifika behov och intressen.

Den primära användningen av cookies på våra webbplatser, antingen direkt av oss eller vår utvalda partners, är att: göra det möjligt för dig att spara tid och underlätta framtida åtkomst till webbplatsen; Identifiera hur människor navigerar via vår hemsida för att förbättra vår service, innehåll och effektivitet i vår kommunikation; Samla in och dela enhetsdata för att upptäcka och förhindra enheter som är förknippade med bedrägerier och penningtvätt; Identifiera oegentligheter för konton och enheter och upptäcka och förhindra bedrägliga transaktioner och missbruk av våra kundkonton och våra tjänster.

Du godkänner att Betway kan, med jämna mellanrum, placera cookies på din enhet för att spara information (till exempel användarnamn, lösenord, andra personuppgifter, e-postadress, information om den enhet du använder såsom modell och dess IP-adress) för att du ska få full användning av funktionaliteten och tjänster på vår hemsida och att din webbläsare kan identifiera dig som användare. Detta gör att du inte behöver skriva in den här informationen varje gång du besöker Betways hemsida. Dessa cookies kan inte användas för att köra program eller leverera virus till din dator och är unikt tilldelade dig. Dessa cookies kan endast läsas av den webbserver (e) som placerar cookies på din enhet.

Du kan när som helst ändra dina browserinställningar för att blockera några eller alla cookies från Betway. Om du blockerar cookies från Betway kan vissa eller alla av webbplatsens funktioner emellertid inte fungera som de ska. Du kanske till exempel inte kan placera några insatser.

Några exempel på de typer av cookies som används av Betway inkluderar, men är inte begränsade till:

Typ av cookie Syfte
Security och authentication Dessa cookies är viktiga när det gäller att tillhandahålla våra tjänster och prestationsfunktioner som att hjälpa till att verifiera dina uppgifter, hålla din information säker, så att du kan logga in på ditt konto och hålla dig inloggad när du flyttar från en del av vår webbplats till nästa. Ett exempel på denna typ av cookie är _RequestVerificationToken, vilket gör att du loggar in på rätt konto.
Preferences, features och services Dessa cookies hjälper dig att förbättra din erfarenhet på vår hemsida. De hjälper till exempel att komma ihåg de inställningar du har valt, hjälpa dig att visa rätt version av webbplatsen för din plats, erbjuda dig tjänster som vår live-chat och kom ihåg om du accepterade våra regler och villkor.
Ett exempel på denna typ av cookies är LPVID, vilket gör att vi kan erbjuda live-chatfunktionen från olika sidor på vår hemsida.
Performance och analytics Dessa cookies hjälper oss att se hur våra spelare använder vår webbplats, identifiera eventuella prestationsproblem och förbättra hur våra produkter fungerar.
Exempel på dessa typer av cookies är _ga och _gid. Dessa Google Analytics-cookies hjälper oss att spåra vilka sidor spelare besöker och vilka funktioner på webbplatsen som används

Ytterligare information om cookies hittar du här: www.allaboutcookies.org.

Ändringar av denna policy

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så se till att besöka denna sida ofta. Vi meddelar dig om väsentliga ändringar av denna integritetspolicy och skickar ett meddelande eller e-post angående sådana ändringar. Annars gäller alla andra ändringar av denna integritetspolicy från det angivna datum som visas som "Senast uppdaterad" och din fortsatta användning av Tjänsterna efter det senaste ändringsdatumet kommer att utgöra samtycke till, och ett godkännande av, att vara bunden av dessa ändringar.

Senast uppdaterad: kl. 15.00 CEST den 22 maj 2018 

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play