Retningslinjer for personvern

Disse retningslinjene for personvern beskriver: 

  • Generell informasjon
  • Kontakt
  • Data vi samler inn
  • Hvordan vi bruker dataene dine
  • Hvem vi deler dataene dine med 
  • Hvordan vi lagrer dataene dine
  • Dine rettigheter
  • Retningslinjer for cookies

Generell informasjon

Betway forvaltes av Betway Limited (heretter kalt Betway). Betway gjør sitt ytterste for å beskytte og respektere personvernet ditt og trygge sikkerheten din når du bruker tjenestene våre. Disse retningslinjene for personvern hjelper deg med å forstå hva vi gjør med dataene dine og hvordan vi beskytter og behandler dem. 

Kontakt

Betway Limited er en datakontrollør basert på Malta. Vår registrerte adresse er: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta.

Hvis du har spørsmål angående personopplysningene dine, kan du kontakte vårt personvernombud på DataProtectionOfficer@betway.com. For eventuelle andre forespørsler kan du kontakte vårt kundeserviceteam på no-support@betway.com.

Data vi samler inn

I løpet av registreringsprosessen, og når du senere bruker din Betway-konto, blir du bedt om å sende spesifikke personopplysninger, inkludert, men ikke begrenset til: 

  • fornavnet og etternavnet ditt 
  • fødselsdato 
  • kredittkort eller annen betalingsinformasjon 
  • hjemmeadresse eller en annen fysisk adresse 
  • e-postadresse 
  • telefon-/mobilnummer 
  • annen kontaktinformasjon 
  • ditt unike brukernavn og passord for kontoen 

Når du har opprettet en konto og blitt en Betway-kunde, behandles ytterligere informasjon på en kontinuerlig basis. Betway kan også samle inn:

  • en oversikt over all Internett-kommunikasjon og opplysninger om besøkene dine på nettstedene våre
  • teknisk informasjon knyttet til hvordan du bruker produktene våre, for eksempel typen enhet du bruker og nettleseren du bruker for å få tilgang til nettstedene våre
  • betalingsinformasjon og detaljer om transaksjoner du foretar via nettstedet, inkludert betalingen, uttak og innsatser
  • kommunikasjon med oss eller våre ansatte, for eksempler samtaler, e-poster og meldinger som sendes via livechat-tjenesten
  • informasjon om plasseringen din, inkludert IP-adresse og trafikkinformasjon
  • eventuell tilleggsinformasjon du sender gjennom nettstedet, for eksempel på fora, chat-rom, kommentardeler eller som svar på spørrekonkurranser og spørreskjemaer
  • sider som du har besøkt, inkludert hva du har klikket på. Se retningslinjer for cookies nedenfor for mer informasjon
  • vi kan også be om legitimasjon med bilde, bostedsbevis og opphav til midler
  • noen ganger kan vi også få tilgang til dine offentlige oppføringer (f.eks.: nyhetsartikler, sosiale medier, fora, offisielle oppføringer slik som valglister)

For å beskytte både deg og oss bruker vi tjenester som tilbys av tredjeparter, til å hjelpe oss med å avgjøre om vi skal godta transaksjoner fra deg. Disse vurderer betalingsmetoden din og enhetene du bruker til å besøke nettstedene våre. Disse tredjepartstjenestene sjekker om enheten eller betalingsmetoden har blitt forbundet med svindel eller ulovlige transaksjoner tidligere, for eksempel rapporterte forekomster av identitetstyveri, kampanjemisbruk eller kredittkortsvindel.

Slik bruker vi personopplysningene dine

Vi bruker personopplysningene dine til å prøve å gi deg den ultimate Betway-opplevelsen, samtidig som vi sikrer at vi oppfyller forskriftsmessige krav, juridiske forpliktelser og forretningsrelaterte krav. Vi behandler personopplysningene dine for disse formålene:

  • Til å opprette kontoen din samt gi deg pengespilltjenester;

Vi bruker personopplysningene dine, som navn, fødselsdato og e-postadresse, for å sette opp kontoen og, om nødvendig, for å kontakte deg (i henhold til dine preferanser) via din registrerte kontaktinformasjon i forbindelse med administrasjonen og driften av kontoen din.

Vi bruker også personopplysningene dine, som enhetstypen, plassering og nettleserpreferanser, for å administrere kontoen din. Vi ønsker å sikre at du kan se den beste versjonen av Betway på enheten og har autorisasjon til å bruke Betway på den gjeldende plasseringen din. Vi gjør dette basert på våre juridiske forpliktelser og legitime interesser i å levere tjenester til deg. 

  • Sørge for at nettstedene våre fungerer på korrekt måte og identifisere eventuelle tekniske problemer;

Ettersom vi ønsker å gi kundene våre den ultimate Betway-opplevelsen, kan vi også bruke personopplysningene dine som hjelp ved intern forskning og utvikling, intern testing av produktene og for å diagnostisere systemproblemer samt gjøre innholds- og tjenesteforbedringer på nettstedet. Denne behandlingen er nødvendig i tilknytning til de juridiske forpliktelsene og legitime interessene til Betway.

  • Sikre at du spiller på en ansvarlig måte;

Betway er opptatt av å sikre at du spiller på en ansvarlig måte. Så for å overholde juridiske forpliktelser behandler vi dataene dine for å gi deg et trygt miljø å spille i, i tillegg til å overvåke deg for potensiell risikabel atferd.

  • Identifisere og bekrefte kunder;

Dette omfatter identifikasjonen og verifiseringen av enkeltpersoner under lovgivning om hvitvasking av penger, for å garantere at kundene er over 18 år samt for å overholde ansvarlige spilleregler og -initiativer. For å verifisere alderen din og opplysningene som du registrerte kontoen din med, kan vi gi slike opplysninger til godkjente tredjeparter med mange sikkerhetstiltak på plass. Dette er nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser. 

  • Juridiske og forskriftsmessige forpliktelser;

Vi er pålagt å behandle og beholde personopplysningene dine, inkludert, men ikke begrenset til, navnet ditt, kontonummer, fødselsdato og plassering. Dette er for å hindre ulovlig aktivitet, for å oppdage og/eller undersøke forbrytelser og for å sikre ansvarlig spilling. I tillegg kan vi også behandle personopplysningene dine for å oppfylle våre interne og eksterne rapporteringskrav. Dette er nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser. 

  • Markedsføring;

Avhengig av markedsføringspreferansene dine vil vi bruke personopplysningene dine til å sende deg informasjon via kontaktmetodene du gir oss fullmakt til å bruke, om våre merker, produkter, konkurranser, premier og tilbud. Formålet med dette er å markedsføre Betways tjenester til deg.

Du kan velge å ikke motta markedsførings-/reklamemateriale når som helst ved å administrere markedsføringspreferansene dine via My Account (Min konto). Vi gir deg også muligheten til å slutte å motta slik informasjon ved å svare på markedsføringsmeldingen.

Hvis du har valgt bort markedsføring fra oss, vil vi iverksette alle rimelige tiltak for å sikre du ikke lenger får tilsendt reklamemateriale om Betway. Dette kan påvirke kvalifiseringen din for visse tilbudskampanjer.

Informasjonen vi sender deg om bonuser, kampanjer og markeder, er basert på vår legitime interesse.

  • Forebygge kriminalitet;

Betway har ulike retningslinjer og prosedyrer som er utformet for å oppdage og forhindre kriminell aktivitet. Dette inkluderer å oppdage svindel og vårt antihvitvaskingsprogram.  Vi utfører denne behandlingen for å overholde våre juridiske forpliktelser.

  • Behandle dine økonomiske og innskuddstransaksjoner på nett;

Vi må bruke personopplysningene dine, som kontodetaljer, betalingstype(r), innskuddsmetode(r) og innskuddshistorikk, for at du kan sette inn og ta ut penger, og for vår forskriftsmessige rapportering. Dette er for å overholde våre vilkår og betingelser og juridiske forpliktelser.

  • Profilering og dine preferanser;

Betway oppretter nye personopplysninger om deg ved å behandle dataene dine, inkludert, men ikke begrenset til, din innsats- og spilleatferd, interesser, plassering og alder, for å utvikle nye funksjoner, funksjonalitet, produkter og tjenester som er skreddersydde for deg. Dette vil hjelpe oss med å sikre at: 

  • den tekniske hjelpen du kan trenge, er i tråd med enheten du bruker 
  • reklamen du mottar, er i tråd med preferansene dine 
  • kundestøtten du får, er i tråd med jurisdiksjonen din 

I tillegg undersøker Betway preferansene dine for å utvikle nye funksjoner, funksjonalitet, produkter og tjenester. Dette er i vår legitime interesse. I tillegg er denne profileringen i vår juridiske interesse, ettersom formålene med profilering av dine personopplysninger blant annet er å oppfylle våre juridiske krav knyttet til antihvitvasking, aldersbekreftelse, forhindring av svindel, sportsintegritet og ansvarlig spilling. 

  • Risikostyring;

Vi går gjennom kundeprofil- og spilldata for å håndheve våre regler og vilkår og håndtere våre finansielle forpliktelser og risiko knyttet til hendelser og markeder. Hvis du vil ha mer informasjon, se del 7 i generelle regler og vilkår. Dette er både for å overholde vår legitime interesse og juridiske forpliktelser.

Hvem vi deler personopplysningene dine med

Visse klarerte tredjepartsselskaper tilbyr tjenester som er viktige for vår evne til å tilby våre spillprodukter til deg, for eksempel de som leverer programvaren og spillene til nettstedene våre, bank- og betalingstjenester, identitetsbekreftelse, svindelforebygging og risikostyring. Vi kan måtte dele noe av informasjonen din med disse selskapene, der noen kan være basert utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), for å kunne tilby tjenestene våre til deg. I disse tilfellene sikrer vi at tredjeparten har egnede sikkerhets- og personvernordninger på plass, slik at dataene dine er beskyttet.

Betway kan også måtte oppgi informasjonen din til offentlige myndigheter, for eksempel politiet eller våre regulerende organer, for å overholde våre juridiske forpliktelser. Personopplysninger kan også deles med regulerende organer, instanser eller relevante idrettsorganisasjoner der det er mistanke om engasjement i kampfiksing eller brudd på sportsforskrifter. Vi vil også oppgi informasjon etter behov for å håndheve våre brukervilkår som angitt i reglene og vilkårene.

Ved salg av virksomheten vår, eller andre virksomhetshendelser som resulterer i at vi må overføre personopplysningene dine til en tredjepart, vil du bli varslet via e-post, eller varsel blir lagt ut på nettstedet vårt, for å forklare identiteten til den nye datakontrolløren og alternativene dine når det gjelder personopplysningene dine.

Nettstedet vårt kan inneholde koblinger til og fra nettstedene til tredjepartsorganisasjoner. Vær oppmerksom på at disse nettstedene kan ha egne retningslinjer for personvern, og at vi overhodet ikke påtar oss noe ansvar for disse retningslinjene. Kontroller disse retningslinjene nøye før du sender personopplysninger.

Hvordan vi lagrer personopplysningene dine

Betway er registrert i Malta, og dataene dine er lagret i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet («EØS») på serverne våre. Men der vi arbeider med tredjeparter, kan dataene vi innhenter fra deg, overføres til og oppbevares ved en destinasjon utenfor EØS. De kan også behandles av ansatte som driver virksomhet utenfor EØS, som arbeider for oss eller for en av leverandørene våre. Slike ansatte kan være engasjert i, blant annet, kundeservice, behandlingen av betalingsopplysningene dine og risiko-/svindelhåndtering.

Vi sikrer at det finnes passende kontraktsmessige kontroller over alle tredjeparter som hjelper oss med å behandle dataene dine, noe som sikrer at rettighetene dine opprettholdes og dataene er sikre.

Vi lagrer dataene så lenge du er en aktiv kunde hos oss. Når du ikke lenger er kunden vår, oppbevarer vi personopplysningene dine på våre systemer så lenge det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser i jurisdiksjonen din, for eksempel dem pålagt av skatte-, spille- og antihvitvaskingslover.

Dine rettigheter

Som personen opplysningene gjelder, tilhører dine personopplysninger deg. Det betyr at du har rettigheter angående personopplysningene dine. Noen av disse rettighetene gjelder kun i spesielle tilfeller. 

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du ta kontakt med no-support@Betway.com, eller hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, kan du sende en forespørsel til DataProtectionOfficer@Betway.com

Dette er dine grunnleggende rettigheter:

Din rett til Hva betyr det?
Tilgang Du har rett til å vite om personopplysninger som angår deg, blir behandlet, og du kan også be om en kopi av dataene.
Korrigering Du har rett til å enkelt endre ukorrekte personopplysninger om deg selv.
Sletting Du har rett til å be om «å bli glemt». Du kan be oss om å slette deg fra databasen vår.
Begrensning av behandling Du kan fortelle oss at du ikke vil at dataene dine skal brukes for et bestemt formål.
Bli informert Vi må fortelle deg hva vi gjør med personopplysningene dine i disse retningslinjene for personvern eller når du spør oss.
Dataportabilitet Du kan be oss om å oppgi personopplysningene du har gitt oss, i et maskinlesbart format.
Protestere Du kan protestere mot at vi behandler personopplysningene dine.

Vær oppmerksom på at disse rettighetene ikke er absolutte, og forespørsler er underlagt eventuelle juridiske krav, inkludert pengespillforskrifter og andre juridiske og etiske rapporterings- eller dokumentlagringsforpliktelser. 

Hvis du har spørsmål om rettighetene dine, må du ikke glemme at du alltid har rett til å klage til et regulerende organ innen datavern. Betway reguleres av Office of Information and the Data Protection Commissioner (IDPC) [Kobling over «Office of Information and the Data Protection Commissioner (IDPC) til https://idpc.org.mt/en/Pages/Home.aspx].  

Retningslinjer for cookies

Cookies er tekstfiler som inneholder små menger informasjon som lasts ned til din enhet når du besøker en nettside. De brukes generelt sett av de fleste nettsider for å forbedre din opplevelse og for å forsikre at det som blir tilbudt av innhold og funksjoner leveres og brukes mer effektivt.

Cookies utfører diverse forskjellige funksjoner. For eksempel, noen cookies er økt-cookies, som midlertidig lastes ned til din enhet for den perioden du bruker en nettside; disse cookies tillater deg f.eks å nagivere mellom sider mer effektivt eller lar nettsiden huske valg du har gjort. Andre cookies er vedvarende cookies som kan hjelpe nettsider å huske at du er en returnerende kunde eller sørge for at reklame du ser er mer relevant til dine behov og interesser.

Hovedbruken til cookies på våre nettsider, enten direkte av oss eller vår(e) partner(e), er for å: spare deg tid og legge til rette for framtidig tilgang til siden. Identifisere hvordan besøkende navigerer gjennom siden våre og å forbedre vår tjeneste, vårt Innhold og effektiviteten av vår kommunikasjon. Samle og dele enhetsdata og å forhindre enheter assosiert med svindel og hvitvasking av penger. Identifisere uregelmessigheter med kontoer og enheter, og å forhindre svindel og misbruk av våre kundekontoer og våre tjenester.

Du godtar at Betway kan, fra tid til annen, plassere cookies på din enhet for å lagre informasjon (som brukernavn, passord, andre personlige detaljer, e-postadresse, teknisk informasjon om enheten slik som modell og IP-adresse) for å kunne fult utnytte funksjonaliteten og tjenestene på våre nettsider, og for å la nettleseren identifisere deg som bruker. Dette gjør at du ikke trenger å skriver inn denne informasjonen hver gang du besøker Betway-siden. Disse cookies kan ikke brukes til å kjøre programmer eller gi enheten din virus, og er unike kun for deg. Disse cookies kan kun leses av nettserveren(e) som plasserte cookies på din enhet.

Du kan på hvilket som helst tidspunkt justere nettleserinnstillingene dine til å blokkere alle cookies fra Betway. Men, hvis du blokkerer cookies fra Betway kan det være at noen, eller alle, av sidens funksjoner ikke fungerer slik de skal. For eksempel, det kan være at du ikke vil kunne plassere spill.

Noen eksempler på typen cookies brukt av Betway inkluderer, men ikke begrenset til:

Type cookie Hensikt
Sikkerhet og autentikasjon Disse cookies er helt nødvendige for at vi skal kunne tilby våre tjenester og utføre funksjoner slik som å hjelpe til å autentisere dine detaljer, holde informasjonen din trygg, sørge for at du kan logge inn på din konto og holde deg logget inn når du navigerer deg rundt på siden.
Et eksempel på denne typen av cookie er _RequestVerificationToken, som sørger for at du er logget inn på riktig konto.
Preferanser, Innhold og tjenester Disse cookies hjelper til med å forbedre brukeropplevelsen din på vår   nettside. For eksempel, så hjelper de deg med å huske preferanser du har valgt, hjelper til med å vise korrekt nettside ut i fra hvor du befinner deg,   tilbyr deg tjenester slik som Live-chat og husker om du godtok vilkår og betingelser. Et eksempel på denne type av cookies er LPVID, som lar oss tilby   Live-Chat funksjonalitet på forskjellige sider inne på nettsiden.
Ytelse og analyse Disse cookies hjelper oss se hvordan spillere bruke nettsiden, dette for å identifisere ytelsesproblemer og for å forbedre hvordan produktene våre fungerer.
Eksempler på denne typen av cookies er _ga og _gid. Dette er cookies fra Google Analytics som hjelper oss med å spore hvilke sider spillere besøker og   hvilke funksjoner på nettsiden som brukes.

Ytterligere informasjon om cookies kan finnes på: www.allaboutcookies.org.

Endringer i disse retningslinjene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse retningslinjene for personvern når som helst, så du bør besøke denne siden ofte. Vi vil gi varsel om vesentlige endringer i disse retningslinjene for personvern, og du vil motta et varsel eller en e-post angående slike endringer. Ellers er alle andre endringer i disse retningslinjene for personvern effektive fra og med den angitte «Forrige oppdatering»-datoen, og din fortsatte bruk av tjenestene etter datoen for forrige revisjon utgjør godkjenning av og samtykke i å være bundet av disse endringene.

Sist oppdatert: 22.05.18 kl. 15:00 CEST

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play